Ужилени от „Популярната каса” в Дупница: Искаме братя Галеви да се върнат, щом няма държава!

Призоваваме братя Галеви да се върнат. След като при нас няма държава, значи трябва да се върнат силовите групировки и те да разрешат проблемите. Дупница е известна с братя Галеви и много хора смятат, че това нямаше да се случи, ако те бяха тук. Това заяви в ефира на Нова телевизия жена, чиито родители са ужилени от "Дупничката популярна каса". На въпрос на репортер, дали говори сериозно, жената бе категорична. "Господин Хърсев вчера каза, че ние сме съкооператори, но ние си имахме популярната каса за банка. Ние сме си сключили договор и не сме викани повече. Ще платим на господин Хърсев да ни каже родителите ми какви са последно, понеже адвокати ми казват, че сме си просто клиенти", добави потърпевшата. "Проблемът е много сериозен. Това на се изолирани случаи. Това е в различни градове в страната. Притеснява ме как от вчера започна едно прехвърляне на отговорност. Прави ми впечатление, че тези хора не са си чели договорите, а е хубаво да го направят", коментира в студиото на "Здравей, България" депутатът Петър Славов. "Чух, че синът на Близнаков, който е шеф на "Популярната каса", има къща в Гърция и фирма там. Аз съм много обидена обаче на господин Хърсев. Не може да ни казва, че сме глупаци. Искаме да знаем къде са ни парите", заяви една от потърпевшите./източник Блиц/ Популярната каса – банка, кооперация или финансова пирамида? „Евентуално е възможно да има присвояване в особено големи размери, което е особено тежък случай”, обясни говорителят на районната прокуратура Емил Павлов. За този род престъпления законът предвижда затвор от 5 до 15 години. Ако прокуратурата прецени, че няма данни за извършено престъпление, потърпевшите ще трябва да търсят сами правата си в съда. Финансисти обаче твърдят, че ужилените са знаели какви са рисковете. Популярните каси не били финансови пирамиди, а кооперации, в които вложителите можели да следят какво се случва с парите им.

Още по темата: Финансистът Емил Хърсев попари дупничани, че ще си вземат парите от „Популярна каса“  

Print Friendly

7 Коментари на Ужилени от „Популярната каса” в Дупница: Искаме братя Галеви да се върнат, щом няма държава!

 1. Е то простотията по хората „ходи“…

 2. Докато лапахте лихвите си траехте , а за теб може и краставицата да е пенис , само ,че тя си е краставица . Човека ви каза ,че няма закон за защита на глупаците , може би да беше добавил и алчните . Мисля ,че няма да си вземете парите от наркоманите !

 3. Бития си е бит-е.ания си е е.ан. Госпожо ,там в договора пише толкова неща: че вие сте член на кооперация,че имате право да се срещате с управителя/бригадира на кооперацията/на касата ,да се интересувате от движението на парите ВИ ,какво се сади ,какво се оре,какво се бере и Т Н. А вие заблудени/алчни/от високите лихви се мислехте ЗА ТАРИКАТИ, ама имало по-тарикат и от вас ! с уважение: Галев.

 4. Егати злобния Дупнишки народ .От все сърце се радват на нещастието на другите.Дано и на вас злобари ви се случи да ви измамят с много пари.

 5. За вас злобари мръсни е в сила фразата“Не е важно я да сам добре , а Вуте да е зле“ Не се радвайте Близнакови ще ги намерят ако нямат пари имат здраве .

 6. Анонимен // 06.07.2016 в 4:58 // Отговор

  абе все някой ви е виновен или все ви трябва някой да ви оправи или държава или Галев или когото и да е !!! По-лесно е обаче да започнете да мислите малко с главите си какво очаквахте да се случи при тези нереални лихви бе или си помислихте че хванахте господ за шлифера как може да има още хора които се връзват на пирамиди и то след като съвсем наскоро гъмжеше пресата със случилото се с КТБ

 7. Анонимен // 06.07.2016 в 7:12 // Отговор

  Емилчо, на нас няма как да се случи, защото не сме заслепени от алчност, дори и малко дете знае, че няма такава банка, която да даде повече от 1% лихва без да е измама, а това че тъпите комунета, които си мислят, че Галеви ще ги оправят не са прочели нито един ред по-надолу от 12% лихва си е за тяхна сметка, никой не им е виновен, че са алчни прасета и са им резнали ушите за да си направят пача от тях !

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien