Безплатен паркинг в Дупница прави Общината, рехабилитацията на улиците продължава

От понеделник започва рехабилитацията на улиците на Дупница по новият договор сключен с “Нивел строй”, информират от пресцентъра на Общината. Припомняме, че брезнишката фирма спечели процедурата по избор на изпълнител, което направи и миналата година. В момента се довършват улиците, заложени в миналогодишния контракт с "Нивел строй".

Старт ще бъде даден с полагане за сефте на асфалт на ул. “Иван Вазов” при бл. 59, където теренът ще бъде обособен като безплатен паркинг. И в момента, мястото се използва за паркиране, но е на ниво земя и жителите в района се оплакват от постоянния прах и кал. През пролетта, жители на района, бяха отправили молба на среща с кмета на града инж. Методи Чимев за мерки в този район и възможността за полагане на асфалт и обособяването му като паркинг, което и ще бъде реализирано. Теренът е 350 квадрата и ще бъде за около 25 автомобила.

Изготвен е график за рехабилитация, който обхваща жк “Бистрица”, кв. Южен, “Байкал”, “Спартак”, “Ценеви” и други, допълват от кметството.

zadupnitsa.com

Print Friendly

2 Коментари на Безплатен паркинг в Дупница прави Общината, рехабилитацията на улиците продължава

  1. Анонимен // 04.09.2014 в 9:36 // Отговор

    а дано изгрее слънце и на нашата улица Искър наоколо изкърпиха всички улици само нашата улица остана с една огромна вада в средата

    • А ние на ул. Фенерка се чудим кога ще ни оправят детската площадка, опитваме се сами да я поддаржаме, но децата от училището всичко са изпочупили. Ха дано изгрее слънце и при нас….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien