Общината монтира нова светофарна уредба на „Наков мост“

Община Дупница започна подмяната на светофарната уредба на „Наков мост“ в града. Напълно нов секции с лед-осветление и контролери се инсталират и до края на деня ще започнат да функционират в познатия режим. Досегашната светофарна уредба бе с отдавна остарели компоненти, а ремонтът след изгорял такъв, отнемаше често повече от 2 седмици за ремонт, заради ограничения брой фирми, специализирани в тези услуги. „Закупихме и микропроцесорен контролер за светофарната уредба в района на „Рибарника“, като до ден-два ще започне да функционира. Те са наложителни, защото при повреда, може да се реагира в рамките на 24 за отстраняване, а не с дни и дори седмици. Следващият етап е да се подменят секциите с лед-осветление там, както там и цялата светофарна уредба при бившия „Механотекникум“. Това са последните две уредби, които не са подменени, уточни началникът на отдел „Транспорт“ Александър Паризов.

Print Friendly

5 Коментари на Общината монтира нова светофарна уредба на „Наков мост“

  1. жител на дупница // 19.03.2020 в 21:28 // Отговор

    Добре ,инвестиция срещу старите технологии с много чести повреди свързани с време за отстраняване.Аиде сега да видими резултатите след подмяната.Да няма пак оправдания ,че няма части и тъй нататък .Нали затова наемате външни фирми на конкурс за сфетофарната уредба в Дупница срущу пари .Не искам да виждам пенсионери да чепкат замислено сякаш запръв път виждат такава техника в ел.таблата на сфетофарните уредби в Дупница .Дано тази инвестиция реши проблемите на Общината !!!

  2. На Наковия мост дисплеите на светофара които показват времето пак си стоят счупени… Как може да не се направи едно нещо като хората нормално. Светофара не е нито програмиран правилно, нито е монтиран както трябва… Изобщо кой ги контролира тия уредби и кой носи отговорност за безстопанственоста?!

  3. На този светофар завиващитена ляво сапочти винаги в нарушение Трябваше даима секция само за на ляво

  4. Защо няма секция за наляво винаги завиваме на червено

  5. stiga

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien