БСП отново се изгаври с Дупница, отсвириха д-р Ибришимов

Крахът за БСП в Кюстендилска област се очаква да бъде пълен на местните парламентарни избори. Особено жесток удар се очаква, червените да получат в Дупница, след като стана ясно, че д-р Иван Ибришимов не само, че не е предпочетен за водач, въпреки огромната подкрепа в областта, а и няма да бъде въобще в листата. Нещо повече. Нинова отново спусна парашутист в лицето на Николай Каварджиклиев от Стара Загора, който да бъде водач в областта, което досега показа, че не се приема добре от редовите членове на партията. Милионерът бе вариант от БСП за шеф на БНБ през миналата година.
Д-р Ибришимов е добре приеман и уважаван в региона и от симпатизанти на другите партии. Не е случайно, че в изборите, в които е участвал досега, се радваше на огромна подкрепа, защото е доказал, че работи за региона. Той обаче, не е долюбван от Нинова, защото не е пестил критиките си. Липсата на д-р Ибришимов в листата, както и досегашното скандално управление на един от любимците на Нинова, именно дупнишкият кмет, е гаранция за поражение на БСП. В последните години, БСП губи сериозни позиции в цялата страна за сметка на „Възраждане“. Не случайно дори на последните парламентарни избори, нямаше депутат от областта, когато отново бе предпочетен парашутист, вместо д-р Ибришимов.
Любопитното е, че на второ място е представител от Кюстендил – Десислава Разсолкова, а едва на 3-та позиция е дупничанин. Това е Ивайло Петров, който в момента е общински съветник.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien