Жители на Джерман идват на сесията в Дупница в петък. Не искат депо за отпадъци

Народният представител д-р Иван Ибришимов и общинския съветник д-р Пламен Соколов присъстваха на срещата-разговор, която се проведе в Джерман и бе инициирана от гражданско сдружение „Бъдеще за Джерман" под мотото „Не на боклукчарника в нашето землище". Събранието бе водено от председателя на сдружението Борислав Тасков. Жителите на Джерман не са съгласни в землището на селото да има депо и заявиха, че ще присъстват на заседанието на Общински съвет Дупница на 2-ри декември. Народният представител д-р Иван Ибришимов заяви: „Заставам зад вашата кауза. Ще съдействам за намиране на друг терен, защото без депо областта не може, но то не трябва да е в Джерман. Ше говорим и с други общини.“ Общинският съветник и бивш кмет на Дупница сподели, че няма да подкрепи силово решение за изграждането на депото. Припомняме, че тази сутрин хора от селото се събраха на площада и пред камерите на bTV заявиха: „Блокираме Е79, ако трябва и Струма ще блокираме. На това съоръжение не му е мястото тук“.

Print Friendly

3 Коментари на Жители на Джерман идват на сесията в Дупница в петък. Не искат депо за отпадъци

  1. До Джерманци // 26.11.2016 в 18:00 // Отговор

    Единствения боклучарник е тези дето стоят отпред на масата и ви лъжат. По-големи боклуци от Кацов и Соколов нема а депутатчето Ибришимов си “ постила“ за предстоящите избори. Жертват интереса на хората заради личните крадливи политически амбиции.

  2. Ти не си в час нещо. По-добре не коментирай!

  3. Скъпи ДЖЕРМАНЦИ първо си оправете собствените дворове и тогава стачкуваите,а този г-н Тасков не ви ли омръзна да ви манипулира за да се добере на някое топло местенце в някое посолство!Стачкуваите но без него! Осазнаите се!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien