Правят ремонт в детското отделение на Общинската болница със спестени до момента пари

Росен Тимчев

В Детско отделение на общинската болница „Св.Иван Рилски“ в Дупница се извършва козметичен ремонт, който трябва да приключи след една седмица. Това съобщи управителят на лечебното заведение Росен Тимчев. Ремонтът се прави със средства спестени от предходния месец. „Детското отделение е водещо, а леглата, които заварих са в ужасяващо положение и не са сменявани повече от 20 години.“ Заяви Тимчев. Отделението разполага с 30-легла и още 5 в интензивен сектор.Тимчев допълни, че поетапно и други отделения ще бъдат подобрени и ремонтирани, а средствата ще бъдат осигурени от икономиите, които се правят в момента.

Print Friendly

3 Коментари на Правят ремонт в детското отделение на Общинската болница със спестени до момента пари

 1. една майка // 02.04.2016 в 12:49 // Отговор

  Мога да кажа,че ремонт не се прави а само смениха част от леглата.Там е доста мизерно и мръсно под всякаква критика просто в кой век живееме мухал,мазилката пада,вратите на тоалетните не се затварят няма баня хигиената е под всякаква критика.Възглавници чаршави душези всичко е мазало а санитарките с парцал за под минават в седмицата два пъти абе ужас.За докторите мога да кажа че са добри специялисти жалко че им се налага да работят в тази мизерия.

  • pacient na detsko otdelenie // 02.04.2016 в 22:14 // Отговор

   Мога да кажа че отделението от край време е много добро и с много добър персонал и като доктори, сестри и санитари. Да може да е мизерно от към визия, тоалетни и бании и да има старо бельо, но хигиената винаги е била на ниво и и не съм съгласен че санитарите минават два пъти в седмицата с един парцал. За съжаление има много майки, които се правят на гражданки, но са пълни селянки и надувки, които отстрани изглеждат жалки, но не се усещат, че те са нехигиенични. Много пъти ми се е случвало да съм в една стая с такива майки, които са пълни мърли, а имат огромни претенции от към персонала на отделението, които те не могат да покрият. Всичко си е до пациентите има както мърляви цигани и българи, така и чистоплътни хора.

 2. Още една препатила // 02.04.2016 в 15:48 // Отговор

  В това отделение останах по спешност.Отидох там заради лекарите.Мизерията е пълна.Направен е малък ремонт на тоалетните.През зимата е пълно с ромски фамилии.Те като че ли там зимуват.Пушат в тоалетните.Язък за ремонта.Отношението на персонала е що годе добро.Ние не сме отишли там за развлечение.И нашате заплати не са големи.Такива работи за това отделение.То май в България така се живее.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien