Талантите от „АртПоп“-Дупница с две четвърти и едно трето място от „Път към славата“

С две четвърти и едно трето място се завърнаха в Дупница солистите от Вокален състав "АртПоп"-Дупница в София от третия национален конкурс "Път към славата". Участие в конкурса взеха над 500 деца от различни възрасти и стилове. Дупнишките таланти с ръководител Таня Камбурова, участваха в групите по поп-пеене. Петър Тодоров на 12 години и Цветелина Спасова на 17 години се класираха на 4-о място, а Виктория Дашова стигна до призовата тройка. Победител в тази група стана Кристиана Асенова, която спечели "Големите надежди".Организаторите връчиха и специална грамота на Таня Камбурова за висок професионализъм. 

Конкурсът се проведе в два дена. В първия ден, Петър се представи с песента на Майкъл Джексън – Who's lovin' you, Цветелина изпълни Chandelier на Sia, а Виктория – Halo на Beyonce. Втория ден представиха българските си песни: Петър – Тялото ти в ритъм на Богомил, Цветелина- Копнеж на Маргарита Хранова, а Виктория Дашова – Една сълза на Нели Рангелова.

Конкурсът се провежда всяка година под патронажа на Вицепрезидента на Република България Маргарита Попова и с подкрепата на СБУ. Сред публиката бе и новата звезда от "Х фактор" Невена Пейкова.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien