На вниманието на БСП! Историята говори:Сашо Паргов е почетен гражданин на Дупница от 38 години

Преди близо седмица общинските съветници от БСП-Дупница предложиха футболната легенда на града Сашо Паргов да бъде удостоен със званието „почетен гражданин на Дупница". Предложението бе внесено в деловодството на Общински съвет от председателя на партията в града Станислав Павлов. „Мотивите за това са много. Първо той е легенда на Марек и има огромен принос за развитието на футбола в града. На 25-ти юни г-н Паргов навършва и 70-години.“ сподели тогава Станислав Павлов, като допълни, че това е предложение, а самата докладна трябва да бъде оформена и внесена от председателя на местния парламент. Оказа се обаче, че Сашо Паргов вече е бил удостоен с това звание.

_-_369~1През 1978 година на 24-ти май,"Марек" става носител на Купата на Съветската армия, като на финала побеждава ЦСКА с 1:0. Година по-рано отборът взима и бронзовите мадали в А-група. Тези успехи провокират решение на ИК на Градския съвет на град Станке Димитров/сега Дупница/ и всички футболисти и треньори от отбора са удостоени със званието „заслужил гражданин“, като решението тогава е прочетено от Първия секретар на ГК Вергил Бангелов. Така напрактика сега се оказва, че ако Общински съвет гласува предложението на БСП Сашо Паргов за втори път ще бъде отличен с това звание.

Print Friendly

4 Коментари на На вниманието на БСП! Историята говори:Сашо Паргов е почетен гражданин на Дупница от 38 години

  1. Смешници.Ама те вече направиха Янко Динков два пъти почетен така че кво им пречи да направят злобното джудже и него два пъти.Дивиденти трупат сигурно хахаха

  2. Злобата води господина, който иска да се представи за информиран. Само, че не чете документи. Сашо е удостоен със „Заслужил гражданин – ІІ степен“ с решение на ИК на ОбНС. Почетен гражданин е друго звание!!!

  3. Преди 89 се казвахте БКП,а след това БСП.И пак ми кажи че е различно.Айдееее.Не стига че съсипаха тая фамилия футбола в Дупница а сега почетен ще го правите.

  4. Бъди щастлив със злобата си!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien