Поредният нагъл шофьор/ Читателски сигнал

За пореден път шофьор в Дупница всекидневно нарушава правилника за движение по пътищата, като ограничава достъпа до главния вход на едно от големите училища в града и застрашава живота и здравето на преминаващите деца, родители и учители. Нарушителят с лекия си автомобил, се движи по тротоарната зона и паркира на нея, пред входната врата. След могократни забележки, буден гражданин се обръща с читателски сигнал към zadupnitsa.com, вярвайки, че чрез публикацията, органите, контролиращи движението по пътищата, ще предприемат необходимите мерки.

Ето и читатлският сигнал/без редакция/:

"Здравейте ,казвам се Радослав Георгиев ,синът ми учи в училище "Кирил и Методий" Дупница.Всяка сутрин, когато го водя на училище(понякога го водят съпругата или баща ми), ставаме свидетели на наглото поведение на един шофьор.Той се качва на тротоара от към главния вход, зад съществуващите метални прегради, и кара по цялата дължина докато стигне до входа на учебното заведение, за да си остави детето. На обяд, когато отива да прибере детето си "процедурата" се повтаря. Отправяни са му многократни забележки, но резултат няма. Неспазването на правилника и поведението на този шофьор крие рискове за преминаващите пешеходци. Вярвам, че чрез писмото ми, нарушителят ще бъде предупреден от компетентните органи и ще се преустанови тази порочна практика."

cam00352cam00350

 

Print Friendly

11 Коментари на Поредният нагъл шофьор/ Читателски сигнал

 1. Гергана Станимирова // 12.10.2016 в 10:16 // Отговор

  Онзи ден въпросният господин дори използва клаксон,за да принуди мен и детето да вървим по-бързо и да му освободим тротоара.Наистина се надявам компетентните органи да вземат необходимите мерки!

 2. Вие нормални ли сте бе, аз съм му дъщеря. Не може ли този гасподин,който го е снимал да му каже а не да го публикувате бе. Какво ще се реши с това … защо не сте му казали Радослав Георгиев да не спира там, а сте предприели такива мерки. И вив госпожо защо и вие не ств му казали на този господин с колата да не спира там….

 3. Абе мила баща ти да не е малоумен та не знае че по тротоара и то пък на училището пред входа не се паркира или кара на защо някой трябва да го предупреждава той книжка нали има изкарал е изпит за правила при движение по пътищата казвам по пътищата че тротоара е за пешеходци не за коли и те питам пак трябва ли някой да му казва кажи ако е ненормален или малоумен нещо ще му окачим една табелка

 4. Какви компетентни органи в тоя град ,те по цял ден кафета пият и се возят и нищо не вършат.

 5. Наръгайте му гумите с шило и повече няма да спира там селянина прост !

 6. Важното е да има стабилност и милицията да харчи милиард всяка година. А това, че пречи – това са ваши проблеми, не на милицията. И не я безпокойте повече с глупостите си. Плащайте, за да взима заплати и това е. Иначе – нов заем 16 млрд.

 7. жител на дупница // 12.10.2016 в 23:32 // Отговор

  Индианец от село с високо самочувствие.Съгласен с коментара на потребител Дупница.

 8. Абе Радослав Георгиев и всички там малоумни тъпанари подадено е жалба към вас за порочни и обидниобвинения и след като твърдите че са го предупреждавали защо до сега не сте му спукали гумите налитова се хвалите и как така е пък нагъл есеки ден като една седмицадетето беше болно и не беше на училище а защо не обърнахте камерата надолу да заснемете какво става пред детската градина и техникума авие ;Георгиев; като толкова сте загриженродител видяхте ли бездомните кучета ззаснемете ги и тях а не една кола сама като в пустиня и на снимката се вижда колко място има натротоара и врататае напълно свободна че колко голям сте бе господинетоса да не е тир ама вие сте напълно откачили станахте ли известен или интересен ако беше от онези джипки или скъпите коли бихте ли дръзнали да кажете нещопрофан такъв или щяхте да мълчите а вярвам че човека не е както казвате нагъл напротив защото е достатъчно интелигентен ще си преместиколата след днешната публикация защото до сега не е знаел че пречи на такива грижовни татковциа не като вас подмоленнагаждач и да се прави на велик защо не застахте лице в лице да си кажете болката ами пишете в интернетне сте интересен жалък и смешен сте всички ви се подиграват и смеят станахте зарезил дайте покажетесе и лично говорете и тогава пак продължавайте да пишете същите лъжи за някой другама внимавайте да не сгрешите и да не попаднете на неподходящия човекБЛАГОДАРЯ ВИ БЪЛГАРИНО

 9. Ейкой е мьлоумен бе профан и ние сме за закона и реда затова ще си потърсим правата

 10. Radoslav Georgiev // 13.10.2016 в 11:35 // Отговор

  Госпожо Таня, по коментарите ви виждам че сте доста ядосана, но аз просто подадох сигнал за едно нарушение което извършва вашия родител многократно.И „нагъл шофьор“ в случая на мисля че е обида.Не подкрепям коментарите за саморазправа и други подобни.От друга страна вие доста грубо ме обиждате в коментарите си, което не говори добре за вас.Затова не съм сигурен кой на кого трябва да се смее, и кой и къде да подава жалби?Щом твърдите че баща ви е казал ,че повече няма да кара по тротоара и да спира там, за ме случаят е приключен.Пък ако една онези „джипки“ или скъпите коли, карат или паркират пред входа на училището ,ще ги снимаме и тях.

 11. Госпожо Таня, по коментарите ви усещам че сте доста ядосана.Но аз просто подадох сигнал за нарушение което извършва вашия родител многократно.В случая „нагъл шофьор“ не мисля ,че е обида.
  От друга страна вие доста злобно ме обиждате в коментарите си.Така ,че по-добре помислете кой е смешен, и кой и къде трябва да подава жалба?За да стане ясно аз не съм писал и не подкрепям коментарите за
  пукане на гуми и други подобни саморазправи.Щом твърдите ,че баща ви е казал че повече няма да кара по тротоара зад загражденията и да спира пред входа на Училището, за мен проблема е приключен.
  Пък ако една от онези „джипки“ или скъпите коли карат по тротоара и спират пред входа на Училището ,ще ги снимаме и тях…Големите промени за по-добър живот на Нашите деца ,започват с малки такива.
  Щеше ми се да завърша с нещо положително:)

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien