ФАЛШИВА ИЛИ НЕ? Прокуратурата проверява нотариална заверка, струвала над 100 000 лв на Община Дупница

От Община Дупница изпратиха сигнал до Районна прокуратура-Перник, с който искат да бъде направена проверка на сключен договор с "Райс-97" ЕООД през 2006 година. Искането, което е подписано от кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев е да бъде установено дали е оригинална или е фалшифицирана заверката на договора от нотариус К.К. сключен на 11.06.2006 година, обясниха от пресцентъра.
Този договор бе използван от фирмата за издаване на изпълнителен лист, въз основа на който през миналата година сметките на кметството бяха запорирани за сумата от 89 755,20 лв и отделно бяха взети още 15 538 лв. за съдебни разходи, след като Община Дупница загуби делото заведено от пернишката фирма. "От Райс-97 в момента има заведено ново дело, с което претендират за още 49 198 лева като обезщетение. Нека бъде направена проверката от Прокуратурата, и ако има фалишифициране на документи, ще предприемем незабавно мерки", обясни юристът на Община Дупница Иван Бучов.

Print Friendly

1 Коментар на ФАЛШИВА ИЛИ НЕ? Прокуратурата проверява нотариална заверка, струвала над 100 000 лв на Община Дупница

  1. Анонимен // 18.03.2015 в 0:34 // Отговор

    Договорът е сключен от Дангов без да има вече право. Работата до колкото зная тогава е свършена, но Дангов ги е излъгал, че ще плати и година по-късно след като спечели изборите Янев е подписал догховорът а те са измислили фалшивата нотариална заверка. Проблемът не е в нотариуса, защото в разпита по самото дело, нотариусът сам подхърля, че не е заверявал такъв договор

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien