Гледат на сесия даването на концесия на басейна в „Кл.Охридски“

Да бъде отдаден на концесионер басейна в ОУ "Климент Охридски" ще гледат на своето заседание идния петък общинските съветници в Дупница. Причината за докладната от кмета инж.Методи Чимев е свързана със заявен интерес от инвеститор. На самата сесия се очаква да станат ясни повече подробности за намеренията, както за самият басейн, така и за прилежащите площи към него. Срокът за отдаване ще бъде 20 години.

Единственият закрит басейн в Дупница не функционира от години, защото не бе рентабилен и струваше месечно на общината близо 10 000 лева на месец, а възвръщаемостта съвсем минимална. Още миналата година, дупнишкият градоначалник обяви, че ако не се появи инвеститор, басейнът ще залегне за тази година сред намеренията за ремонт и пускане в употреба, като всички разходи да бъдат за сметка на собствените приходи.

Print Friendly

1 Коментар на Гледат на сесия даването на концесия на басейна в „Кл.Охридски“

  1. Това е огромен плюс за нашият град, този басейн бе невероятен и все още е невероятен, нямаше ден в който да имам време и да не отида да поплувам, дано се намери някой да го държи

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien