Затворник от Бобов дол се изкачи на покрива и постави условия

 

В ранния следобед днес малко преди 14:00 часа един от лишените от свобода е изкъртил решетки на прозорец и след като се е изкачил на покрива, заплашил да скочи. Той стои вече няколко часа и е отправил искания да се срещне с шефовете на затвора. От София пристигна екип психолози, които разговарят с него. Очаква се служители на охраната да се качат до мястото, където той е застанал и да го свалят. Останалите обитатели на затвора са заключени спешно по килиите и наблюдават през прозорците случващото се.

Личната драма на затворника от Бобов дол е свързана с жена, съобщиха източници на 24 часа . Той бил разгневен от отношението на негова близка, което го е подтикнало към своеобразния бунт.

ОБНОВЕНО

Затворникът, който вися повече от 4  часа на прозореца на третия етаж на затвора в Бобов дол,  бе прибран в стаята си. Това стана малко преди 18:00 часа. 35-годишният Юлиян Павлов се промуши през решетките на килията си в ранния следобед и искаше да скочи. Той бил разочарован от майка си, която по неговите думи е "курва и прави секс по джиесема с други затворници", допълва 24 часа.

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien