Започна озеленяването на Дупница

От общинското предприятие по озеленяване и подръжка на зелените площи в Дупница започнаха пролетната подготовка на всички площи. Градинките се окопават и засаждат с едногодишни цветя, храстите се кастрят и зелените площи окопават. Служителите от дружеството вече работят на няколко места като особено приветлива е Градската градина, която е любимо място на десетки жители на града. Жители на града пък апелираха тези, които имат градинки най-вече в предблоковите пространства да ги възстановят и засадят с цветя. "В крайна сметка като е красиво пред блоковете ни, ще е по-приятно на всеки един от нас. Необходимо е да отделите 2 часа със съседите, за да си направите градинката красива", коментира Васил Тодоров, който с комшиите си от години поддържа зелените площи в своя квартал "Бешика".

Изключително красив кът на ул. Хан Крум е направил жител на един от блоковете, който освен, че е поставил декоративна ограда, от години я поддържа озеленена, като е поставен и минипараклис.

Print Friendly

4 Коментари на Започна озеленяването на Дупница

  1. Да, ама тъпите бабички минават и вадят цветята, пред нас от години има градинка и всяка година има нагли бабички, които берат или направо вадят цветята, а като им направиш забележка се връщат на другия ден и изпочупват всичко нарочно

  2. Osobeno „privetliva“ e ot stranata na ulitsa Kokiche,i v momenta -okolo 18 chasa ima parkirali koli v trevnite plosti.

  3. Samo da dobavia-povecheto koli parkirat usporedno na ulitsata,ta polovinata kola e v trevata,drugata na ulitsata.No idvat dvama ,koito si parkirat tochno v trevata-AUDI KH 84 60 BM i go praviat redovno.

  4. Моето мнение е, че община Дупница трябва да издаде забрана за велосипеди на територията на Градската градина така, както е в цял свят в малки паркове.Парка трябва да е уютно и спокойно място.Също огранечение за децата играещи футбол и превърнали моравата пред грозната кръчма в прахолякТака хората от града сами плюят на труда си и парите заплатени за поддържане на градината.Това е скандално и не разбирам как никой не обръща внимание на този факт.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien