Д-р Александър Паризов става шеф на Общинската болница в Дупница

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев проведе днес преди обяд среща с ръководството на общинската болница и с завеждащите отделенията. Причината бе създалата се ситуация, предвид оставката на досегашния Управител д-р Владислав Миков. "С оглед ситуацията в общинската болница, за мен бе много важно да чуя

Инж.Методи Чимев

Инж.Методи Чимев

мнението на работещите там. Това бе едната от идеите ми, за да ги поканя на среща. Другата бе, за да коментираме вариант за временен управител, след оставката от страна на д-р Миков. Предложен бе д-р Александър Паризов от самите му колеги, който също присъства на срещата за временно изпълняващ функциите, докато се проведе конкурс по законовия ред и в необходимия срок. За мен е много важно, че именно хората от болницата са тези, които посочиха човека, защото това гарантира доверие към него от страна на колектива и по-спокойна работа. Самият г-н Паризов пое този ангажимент и в петък ще бъде предложен от мен на Общински съвет за утвърждаването му като Управител", коментира след срещата инж.Чимев.

Print Friendly

10 Коментари на Д-р Александър Паризов става шеф на Общинската болница в Дупница

  1. Тоя е по малоумен и от пациентите си!

  2. Уважаеми читатели, коментари, които съдържат обиди, квалификации и не отговарят на политиката за коректност, както и нападки на дадена личност с използване на груб и циничен език, няма да бъдат публикувани.

  3. Човека просто не е за тая работа.Нецензурно ли е???

  4. Колегата Паризов е напълно неподготвен да управлява болницата и е много по-зле от Таушански и Тимчев взети заедно. Колегите в болницата искаме д-р Елена Гюзелева – уважавана, почетна и с ОПИТ като директор!

  5. Много лъган // 29.03.2017 в 21:30 // Отговор

    Абе колеги , за да псуват и обиждат някого, а и за да хвалят и благославят другиго , сигурно има причина !

  6. Д-р Паризов нещо е почнал да се разкандардисва…

  7. Накрая ще остане само болница “ Кралството“.

  8. Др Гюзелева е най-подходяща за момента.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien