Ясни са фирмите-победители за саниране на другите 6 блока в Дупница, вижте ги

Община Дупница обяви фирмите, които спечелиха поръчката за саниране другите 6 блока по националната програма. С това приключи сагата по избор на изпълнители на дейностите в Дупница, където в крайна сметка, абсолютно всички 23 подадени желаещи получиха финансиране.

Бл.91 в жк. Бистрица ще бъде саниран от "Строй Тоневи" ЕООД-Дупница, а бл. 92 в най-големия жилищен комплекс ще бъде ремонтиран от ДЗЗД "Дупница Енергоефект 2016"-София. Третият блок в жк. Бистрица е 93-и, като той бе спечелен от "Нивел Строй" ЕООД – Перник. Другите два блока са в жк. Велчова завера. "Татари Дизайн" ЕООД – София ще работи на блок 43, а на блок 44-и ще бъде "Булплан Инвест" ОДД-Кюстендил. 6-ият блок, който ще бъде саниран е 1-и в жк. Дупница от "Слънчеви поздрави" ЕООД-София.

Договорите с фирмите ще бъдат сключени, след като изтече законовият срок за обжалване пред Комисията за защита на конкуренцията. Припомняме, че визуализацията ще бъде решение на самите живущи, като те имат право на избор из между три варианта.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien