Стотици дупничани се стичат на опелото на 3-мата си съграждани загинали в Италия

Още от 10 часа църковният двопр на централния храм "Св.Георги" започна да се изпълва с хора. Дошлите, облечени в черно близки, роднини и приятели на 3-мата загинали при зверска катастрофа в Италия очакваха и телата на своите съграждани, за да ги изпратят в последния им път. 44-годишният Радослав Алексов, 40 – годишния Емил Томов и 45-годишния Максим Максимов катастрофираха на Ботуша и днес ще бъдат погребани в родния си град.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОпелото е от 12 часа и все повече хора се събират, за да си вземат последно сбогом с тримата. На място е и шефът на КАТ Радослав Боюклийски, който съблюдава с полицаи движението в района. След опелото, траурното шествие ще продължи към гробищния парк на Дупница, поради което е създаден и специален режим на движение.

В петък бе Ден на траур в Дупница обявен със заповед на кмета Методи Чимев и подкрепена от общински съветници от местния парламент.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

6 Коментари на Стотици дупничани се стичат на опелото на 3-мата си съграждани загинали в Италия

  1. А защо няма снимки от вътре

  2. Считаме, че трябва да има някаква граница на нормалността и коректността. Нека проявим човечност и разбиране към мъката на най-близките им.
    Нашите съболезнования на семействата им.

  3. Да ли ще има снимки от вътре или не мъката е голяма. Бог да ги прости и да успокои душите им в царството небесно.Амин!

  4. Е така си гинат момчетата по чуждите страни в борбата за препитание.Бог да ги прости и лека им пръст,а на тия дето злословиха по техен адрес,и на тия дето ни прокуждат от родината,ще кажа ТРИЖДИ ДА СТЕ ПРОКЛЕТИ за мъките истраданията на целия български народ.Съболезнования на близките.

  5. Бог да прости момчетата

  6. Монополи Италуя // 26.02.2015 в 16:24 // Отговор

    Бог да ги прости, лека им пръст, да почиват в мир

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien