ГЛУПОСТ! Общината, а не държавата „да изскочи“ с 90 000 лв за спортната зала реши ОбС-Дупница

В неприятна ситуация изпада кметския екип на Дупница, тъй като ще трябва да разходва непредвидени 170 000 лева от местните данъци и такси. Това стана факт, след като днес местните първенци отново го обърнаха на заяждане, надвикване и политиканстване. Докладната за актуализация на капиталовите разходи не бе приета и общината сега е принудена да връща пари на държавния бюджет и да харчи свои. Актуализацията в списъка се налагаше заради промяна в Закона за обществените поръчки, под чийто удари попадаха четири обекта за тази година. На микрофон бе обяснено, че това е причината да бъде пренасочена тази сума от тези обекти към други три, сред които е задължителното изграждане на трафопост за спортната зала в размер на 90 000 лв. Така, вместо да бъде осигурено финансирането от държавата, сега това трябва да бъде направено от кметството. Това е най-належащата сума, тъй като ако не бъде финансиран и изграден в следващите седмици трафопостът, то спира и реконструкцията на спортната зала.

zadupnitsa.com

Print Friendly

5 Коментари на ГЛУПОСТ! Общината, а не държавата „да изскочи“ с 90 000 лв за спортната зала реши ОбС-Дупница

  1. Тези са тотално изтрещели.Как сме ги избрали такива тикви незнам.Срам срам срам

  2. Kak ne vi e sram??? Sega i edinstvennoto neshto s koeto se gordeeshe grada (sporta) precakate i ne postroite zalata…………. Shte trqbva vsichki da si dadete ostavkite!

  3. Това е тъмната страна на Дупница.УЯжас!Тия хаймани не в общинския съвет да няма , а да изчезват и от града.Те не усещат колко много са се наакали.Ще изчезнете като НДСВ и Бареков.

  4. до гласувалите НЕ // 17.10.2014 в 22:13 // Отговор

    Всички които гласувахте в тази точка с НЕ ви казваме Оставка. Веднага да ви нема и да напускате нещастници мръсни.Абе журналистите а защо не ги кажете кои са виновниците нали ги гледахме по кабелната Коце Костадинов и Владе Владимиров. Що ги криете,кажете ги че те са в основата или зимате пари от тех мръсници.Що не написахте че Владе и другите от неговата партия не искаха да подпишат декларацията срещу бат сали и ДПС.

  5. Анонимен // 18.10.2014 в 0:37 // Отговор

    Даите именатана боклуците гласували против!!! Коце свинята и Владе тъпото са ясни. Другите кои са? От БСП, нали!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien