Предлагат на концесия два водоема в село Бистрица

Два водоема в село Бистрица да бъдат дадени на концесия, това предлага кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев с докладни записки до Общинския съвет. И двата обекта се намират в м. Адилица, между Бистрица и Самораново. Първият е с площ 9579 кв. м, а вторият – 8798 кв. м. Срокът на концесията е 20 години, а минималното годишно концесионно плащане – 531 лв. И за двата обекта има заявени намерения от кандидат-инвеститори, като те ще подпишат концесионни договори с общината, съгласно които ще могат да осъществяват няколко вида стопански дейности – развъждане на зарибителен материал, риба и други аквакултури, спортен риболов и развъждане на водоплаващи птици. Общинските съветници ще разгледат предложенията за концесиониране на заседанието си в петък.

Print Friendly

2 Коментари на Предлагат на концесия два водоема в село Бистрица

  1. искам да попитам Иво Паргов – вярно ли е че е регистрирал нов клуб Марек, че иска да събере децата от Марек 2007 и Марек 2010 в негова частна школа, да вземе стадиона на концесия от общината и да прибира парите предоставени от Актавис еднолично .
    ако това е вярно как ще обясни това, за какво е нужен нов отбор в града …..
    кмета също трябва да се попита защо трябва да се съдейства за облагодетелства едно физическо лице ……
    МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА И ЗА ГРАДА …..
    В ТОЯ ГРАД ИМА И ДРУГИ ФУТБОЛНИ ХОРА, КЪДЕ СА ТЕ ….

  2. За кои два водоема иде реч, че нещо не разбрах. Я общината да провери, че в единия водоем няма нищо бе лизачи, няма вода, няма нищо и жаби няма.Всичко съсипаха предишните концесионери.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien