От частната болница в Дупница заявиха: Няма да закриваме отделението по инвазивна кардиология, но защо от Общинската болница карат пациентите в София?

От многопрофилната болница за активно лечение ,,Свети Иван Рилски-2003” ООД-Дупница, отрекоха появилата се вчера информация, че ще закриват отделението по инвазивна кардиология. Това бе обявено на пресконференция от д-р Бойко Кючуков, директор по лечебната част в Общинската болница, по повод новата здравна карта и лимитирането на болнични легла в Дупница. Вчера д-р Кючуков заяви:“ Нашият град загуби една уникална структура – отделението по инвазивна кардиология в частната болница. Отделението е заличено в новата здравна карта. Това са 25 легла”. По повод тези думи от пресцентъра на частната болница ,,Свети Иван Рилски-2003” заявиха, че нямат намерение да закриват това отделение и то продължава да работи 24 часа с пълен капацитет. „Благодарим на д-р Кючуков за това, че определя отделението, като уникално, но ние искаме да попитаме д-р Кючуков: Защо от Общинската болница изпращат хора с тежки инфаркти в София, а не в нашата болница тук в Дупница?“ допълниха още от МБАЛ ,,Свети Иван Рилски-2003”

Print Friendly

1 Коментар на От частната болница в Дупница заявиха: Няма да закриваме отделението по инвазивна кардиология, но защо от Общинската болница карат пациентите в София?

  1. Хората отиват при по добри спициалистидоктор Колчев е некадърен

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien