Лют скандал се заформя за сесията на ОбС-Дупница в петък, Владимиров поряза Попниколов

Лют скандал се заформя за сесията на местния парламент в Дупница в петък. В проекта за дневен ред липсва предложението от д-р Матей Попниколов за премахване на поста заместник-председател на ОбС. Съветникът от ГЕРБ обяви още миналата седмица, че е входирал до председателя на ОбС-Дупница инж. Владимир Владимиров такова предложение, което се очакваше да бъде внесено на предстоящото заседание. Вместо тази докладна, в дневни ред отново е включено искането на Владимиров за избор на негов заместник. Скандалът със сигурност ще избухне, предвид на факта, че Попниколов и Владимиров показаха, че са в изключително обтегнати отношения и често правят сеир на колегите си и гражданите в залата по време на заседанията със своите караници. Най-често, двамата си "мерят" познанията по правилника за работа и кой какви права има. Човек от щаба на ГЕРБ разкри, че в понеделник Попниколов бил извън кожата си от нерви, като разбрал, че Владимиров го е отрязал и едва чакал сесията.

Припомняме, че на последната сесия на местния парламент бе гледана такава точка и по предложение на Владимиров за негов заместник бе избрана съветничката от НДСВ Силвия Овчарченска. Тя получи необходимия брой гласове и реално бе избрана, но председателят на ОбС се издъни като обяви решението за неприето, поради "липса на необходимия брой". След това разбра грешката си, но махна с ръка "нищо, другия път".

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Лют скандал се заформя за сесията на ОбС-Дупница в петък, Владимиров поряза Попниколов

  1. и те така // 27.03.2014 в 9:30 // Отговор

    Еми да, ние очакваме от тях да взимат адекватни решения, те си правят гаргара и си чешат егото. Срамота.

  2. Ако сте забелязали целио цирк е от както тоя Владе стана председател. Не е в час с нищо а само се прави на голем разбирач.

  3. Тоя комунистически тъпанар другаря Владимиров да вземе някой да го сложи на мястото му! Нахално и крадливо червено говедо!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien