КАЗА ИМ ГО! Кметът на Бистрица изригна срещу ОбС-Дупница: Заради вас селата няма да вземат пари

Кметът на село Бистрица Васил Бански изригна с основание на днешната сесия на Общински съвет-Дупница. Култовият управник не скри разочарованието си, след като местните парламентаристи, отложиха гласуването на едно мниого важно решение. Вземането на решение за учредяване на партньорство по докладната записка от инж.Методи Чимев, относно Подготовка на проект по подмярка “Помощ за подготвителни дейности” на мярка “Водено от общностите местно развитие” по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. бе отложена за следващото заседание. Предложението бе направено от Костадин Костадинов, който обясни мотивите си за това, че има много въпроси по тази тема и получи подкрепата на съветниците от БСП и част от тези на Лидер. Само ГЕРБ и Методи Стойнев бяха за разглеждането на докладната, която реално касае за вливане на до 2 млн. евро в селата на общината. По същата мярка се готвят и Община Бобов дол.

"Браво. Засрамете се. Сега ни се удаде възможност да получим селата пари и вие го спряхте. Общински съвет току що показа отношението си към селата. Вижте утре Бобов дол дали ще бъдат против и ще вземат парите, а ние няма", избесня Бански, който е начело на Бистрица като кмет от БСП. В чудо се видя председателят на ОбС и лидер на БСП Станислав Павлов, който не знаеше как да укроти Бански. "Спокойно, спокойно, няма да е проблем…", мъчеше се от микрофона да укроти развилнелия се Бански. Бистришкият кмет е пословичен с факта, че не мълчи на никого и не се подчинява на политическите си пристрастия и сега отново демонстрира позиция и характер. Бесен, Бански напусна демонстративно сесията на местния парламент.

Print Friendly

6 Коментари на КАЗА ИМ ГО! Кметът на Бистрица изригна срещу ОбС-Дупница: Заради вас селата няма да вземат пари

 1. гражданин // 08.09.2015 в 12:19 // Отговор

  Браво на този кмет.Поздравления за това.Няма вече политически да им угаждаме.Комунистите са (цензурирано) и оня тъп дебелак.Подкрепяме ви господин Бански

 2. Слава Богу, че недоразумения като Коце Костадинов – Дон Балон и Лорета Николова – Вечната Амбър, след един месец ще изпаднат от политическия живот на Дупница. Това са хора, които не просто са ограничени, те са злобни и са готови в името на личния си интерес да провалят и най-благородното дело. Все им се привижда, че някой нещо крои зад гърба им. В МИГ-а, който провалиха, влизат читалищата в Крайници, Джерман и Бистрица. Там кметовете да не са от ГЕРБ? В Крайници даже кметицата е тяхна – от ОДБ. С глупостта си тия „политици“ провалиха възможността дупнишките села да получат глътка въздух, свежи пари, с които нещо да се направи за хората. А другарите от БСП изобщо не ми се коментират. Техният кмет на Бистрица Васил Бански най-ясно им го каза – че се срамува от тях. Слава Богу, че работата на този общински съвет приключва. Никога вече коцевци, лоретки и станиславпавловци в съвета!

 3. Голям срам.УУУ.

 4. Веска Ненкова // 08.09.2015 в 21:49 // Отговор

  Браво на този кмет!
  Всички кметове трябва да са като него

 5. дий марко // 09.09.2015 в 7:21 // Отговор

  Какво очаквахте от умници като Коце, Владе Тъпото и недоразуменията от БСП. Герберските съветници са тъпи но за разлика от другите гледат поне да не пречат. Затова браво на този кмет че им хо е казал

 6. Браво

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien