Инж. Костадин Костадинов и ОДБ получиха подкрепата на жителите на село Бистрица

Инж. Костадин Костадинов и представители на Обединения демократичен блок – Дупница се срещнаха с жители на село Бистрица. Кандидата за кмет на община Дупница и водач на листата за общински съветници инж. Костадин Костадинов заяви: „Горд съм, че нашата обиколка в малките населени места започва от село Бистрица. На парламентарните избори през 2014г. пак започнахме от Бистрица и точно тук постигнахме най-добрия си резултат. Вярвам, че отново ще е така. Вярвам, защото знам, че ме познавате и знаете, че няма да ви подведа. Селата не получиха нужната подкрепа през тези четири години. В следващия мандат това ще се промени. Защото хората в малките населени места и в крайните квартали не са втора ръка. Защото общината не бива за едни да бъде майка, а за други мащеха”.

IMG_5769

Много и различни аспекти от живота в селата бяха включени още в речта на инж. Костадинов. С бурни аплодисменти десетки жители на селото приветстваха включването в листата за съветници на блока на Гичка Михайлова и Миглена Пишимарова. „Ще работя за решаване на проблемите на общината като цяло, но с постоянна мисъл за селото ни”, заяви г-жа Михайлова, номер 9 в преференциалната част на бюлетината.

IMG_5810

Гости бяха още кандидатите за общински съветници Георги Георгиев, Иван Раков, Георги Янков, Стоян Шушков, Иван Монов и Емил Пилев. Водоснабдяването, ремонт и направа на улиците, туризма, запазване на гората. Това са само част от въпросите, които бяха зададени и обсъдени на срещата. „Виждате, че познавам проблемите на Бистрица. Ако не по-добре, то поне колкото всички вас. Виждате, че знам и начините за решаването им. Защото какъв кмет ще бъда, ако не съм готов още от първия ден да започна да работя. И ви приканвам на 25 октомври да излезете, за да гласувате. Дали за хората, които виждате с мен или за други кандидати, важно е да гласувате. За да се противопоставим на платения и на корпоративния вот”. С тези думи и под бурни аплодисменти, след повече от два часа и необичайна активност, кандидат – кмета инж. Костадинов закри мероприятието.

ОДБ „СЪЮЗ НА ДЕСНИТЕ СИЛИ” – Дупница е под № 23 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаванито на гласове е престъпление

Print Friendly

1 Коментар на Инж. Костадин Костадинов и ОДБ получиха подкрепата на жителите на село Бистрица

  1. Предвид на факта, че се намираме официално в предизборна кампания, всички коментари под политическите материали, отразяващи дейността на всички партии, коалиции и инициативни комитети НЯМА да бъдат одобрявани!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien