Слаб интерес в Дупница за голямото почистване на 26 април

 Едва 7 училища на територията на община Дупница са заявили желание да се включат в кампанията на БТВ – "Да изчистим България за един ден", съобщиха от пресцентъра на кметството. Голямото чистене е насрочено за 26 април, но засега липсва интерес. Към днешна дата обаче липсва какъвто и да било друг интерес от граждани и организации, но още могат да заявят участие на 5-92-48.

Определени са местата за почистване в града и района, и съответно маркирани в картата на сайта на “Да изчистим България за 1 ден” (посочени са местата, където ще има нужда от техника).

За всички доброволци, които желаят да се включат ще бъдат осигурени чували и ръкавици от Община Дупница, като те ще се раздават на 24 и 25 април от 15:00 до 17:00 часа във фоайето на Общината. Обособени са 27 пункта за събиране на отпадъците, които ще бъдат маркирани от Община Дупница в деня преди голямото почистване. Чувалите със събраните отпадъци следва да се поставят до контейнерите за битови отпадъци, обозначени със стикер, след което ще се извърши транспортирането им от съответната сметоизвозваща фирма до общинското депо за битови отпадъци м. Злево. Началният час на почистването е 9:30.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien