Две фирми останаха в борбата за газификацията на детски градини, училища и болницата в Дупница

Комисията отваря цените.

В открито заседание днес, комисията с председател зам.кмета по европроектите Красимир Георгиев отвориха ценовите оферти на фирмите подали документи за участие в избора на изпълнител за газификация на училищата, детските градини и общинската болница на територията на Дупница. Финансирането е по т.нар. Норвежка програма. Три бяха фирмите – Обединение "Овергаз-Н", "Нивел Строй" ЕООД и "Топлик" ЕООД, като последната фирма не бе допусната до втория етап – именно отваряне на ценови оферти. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 663 026 лв без ДДС.
Обединение "Овергаз-Н" – София предложи оферта в размер на 659 577,05 лева, докато "Нивел Строй" ЕООД е с цена от 661 925,35 лева. Предстои в следващите дни, комисията да обяви победителя, който ще изпълни мерките за повишаване на енергийната ефективност.
Поръчката включва подмяна на котли и горелки с цел газификация в детска ясла „Пролет", ОУ „Св. Св. Кирил и Методий", ОУ „Св. Климент Охридски", Гимназия „Христо Ботев", СОУ „Св. Паисий Хилендарски", общинската болница „Св. Иван Рилски", детската градина „Таушаница", ОУ „Евлоги Георгиев" и ОУ „Неофит Рилски.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien