11 фирми искат да извършват строителен надзор върху блоковете за саниране в Дупница, борят се за 500 000 лв

Много голям е интересът от фирми към обявената от Община Дупница поръчка по избор на изпълнител за упражняване на строителен надзор и осъществяване инвеститорски контрол на сгради, обновявани по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на община Дупница. 23 са обособените позиции, това е броят на жилищните сгради, които ще бъдат санирани напълно безплатно. Комисия с председател зам.кметът Крум Милев в OLYMPUS DIGITAL CAMERAоткрито заседание днес и в присъствието на представители от фирмите, започна отварянето на документите. 11 фирми участват за различните позиции, като общата прогнозна стойност е 498 774,64 лв без ДДС.
Утре сутрин пък ще бъдат отворени документите на фирмите, които искат да извършват самите ремонтни дейности на последните 6 блока в Дупница, които подадоха документи и бяха одобрени за саниране. Общата прогнозна стойност за тях е 3 155 626,48 лева без ДДС. Това са бл. 91, 92 и 93 в жк. Бистрица, бл.1 в жк. Дупница и бл.43 и бл.44 в жк. Велчова завера.

Print Friendly

1 Коментар на 11 фирми искат да извършват строителен надзор върху блоковете за саниране в Дупница, борят се за 500 000 лв

  1. А бе само коментарии,срещи,събрания,оперативки и какви ли не сбирки ! Кога ще се започне работа по САНИРАНЕТО ?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien