Читателски сигнали: Къде ще паркираме в жк“Дупница“?

Читателски сигнал се получи на редакционната поща на zadupnitsa.com. В него се визира потенциален проблем с паркирането пред един от най-големите блокове в жк“Дупница“ бл-2. Хората от блока се притесняват, че след завършване на дейностите по проект „ Съвременно пространствено оформление и подобряване на зелена градска среда на централна градска част“, няма да има къде да паркират. „В блока има 69 апратамента, а се обособяват само 8-паркоместа от едната страна и само 3 от другата. Останалото ще бъде градинки. Нямяме против градинките, но трябва да се помисли и за паркирането. Преди на мястото на бъдещите градинки бе пълно с автомобили.“, се пише в сигнала. Zadupnitsa.com ще постави въпроса пред Общинска администрация. Ако искате да ни сигнализирате, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

Print Friendly

3 Коментари на Читателски сигнали: Къде ще паркираме в жк“Дупница“?

  1. Както всички нормални хора са си платили и са си направили гаражи, така и вие ще си платите и направите гаражи, място има предостатъчно

    • По принцип това е жилищен комплекс и там не трябва да има такаква търговска дейност т.е.на този пазар и този грозен „битак“ не им е там мястото. Аз живея в този квартал и е някакъв кошмар в пазарни дни.Общината трябва много сериозно да помисли по този въпрос.Целият квартал се превръща в един „паркинг“ и е едно сметище . Простотията е голяма. Не могат да се разминат две коли а всъщност на кой ли му пука!

    • А ясно ли ви е че всички гаражи там са незаконни?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien