Шестима треньори извеждат футболния Марек за първа тренировка в понеделник. Играчите от два клуба Марек 2010 и Марек 2007.

Шестима треньори ще изведат отбора на Марек в първа тренирвка това лято. Заниманието е насрочено за утре 29-ти юни/понеделник/ от 18:00 часа на стадион Бончук. Треньорите са от двете школи на Марек 2010 и Марек 2007, тъй като предстои избор на нов Управителен съвет на Марек 2010 и той ще назначи спортно технически щаб, като до тогава тренировките ще бъдат поверени на настанвници от двете школи, което е предпоставка и за евентуално бъдещо обединение. Както е известно, дупничани не получиха професионален лиценз и след като изпаднаха от "А" група ще започнат във "В" Югозападна футболна група, като първенството стартира на 9-ти август. Футболистите, на които ще се разчита, в основната си част са от дублиращия тим на Марек, който до сега се подвизаваше в елитната младежка група до 21 години.

Print Friendly

4 Коментари на Шестима треньори извеждат футболния Марек за първа тренировка в понеделник. Играчите от два клуба Марек 2010 и Марек 2007.

  1. SAMO MAREK!!!

  2. Не ми трийте коментарите мизерници! Стига покривахте ПАРГОВ !!! ТОЯ УБИ ФУТБОЛА В ДУПНИЦА !!! ПРОДАЖНИЦИ !!!

  3. КЪДЕ ОТИДОХА КОМЕНТАРИТЕ БЕ ПОДЛОГИ ПАРГОВИ

  4. ПАРГОВ СИ КУПИ НОВ ДЖИП И СИ ЩРАКА ПРЪСТИТЕ ПО 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ В ГЪРЦИЯ. СЕГА СИ ПРАВИ ЧАСТНА ШКОЛА, КОЯТО ЩЕ СЕ ФИНАНСИРА ОТ АКТАВИС !!! ВСИЧКИ МОМЧЕТА ОТ МАРЕК 2010 И МАРЕК 2007 ЩЕ ТРЕНИРАТ ТАМ… РАЗБИ МЪЖКИЯ НИ ОТБОР ДА СИ ПОЛЗВА ОБЛАГИТЕ А ВИЕ ГО ЗАЩИТАВАТЕ, ТИПИЧНО ПО ДУПНИШКИ… ЗАРАДИ ТЕЯ ГЛУПОСТИ НЯМА ДА СТЪПИМЕ НА БОНЧУК И НЕ СМЕ 1-2МА С ТОВА МНЕНИЕ!!! УБИИЦИ !!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien