Ученици са унищожили пейките и осветлението в двора на Джамията, записите от камерите отиват в Полиция и Прокуратура

Камерата е заснела ясно групата хулигани.
Тийнейджърите, които за пореден път унищожиха част от градинското обзавеждане в двора на "Джамията" са заснети от камерите на Община Дупница и днес записите ще бъдат предадени в Полицията и прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на администрацията. В продължение на близо месец, обект на вандалщина станаха осветителните тела и пейките, които ясно са запечатани на камерите. Посегателствата се случват в тъмните часове на денонощието с чупене на осветителните тела, а едно от тях "умира" след "каратистки удар" пред погледа на голяма компания. От строителния отдел на Община Дупница възстановиха днес пейките, а в следващите дни ще бъде оправено и осветлението.
Досега на няколко пъти последните 2 години годините бе унищожавано градинското обзавеждане и впоследствие възстановявано, но след подмяната на камерите, които са с висока резолюция – хулиганите вече не остават неразпознаваеми.
Последващите действия по наказанията на непълнолетните ще имат от полицията и прокуратурата.
Print Friendly

2 Коментари на Ученици са унищожили пейките и осветлението в двора на Джамията, записите от камерите отиват в Полиция и Прокуратура

  1. Защо няма осъдени хулигани-ученици? Докога ученици ще бродят през нощта по градинките пред жилищните блокове да остава след тях купища боклуци,кенчета от бира,сафетки,семки,цигари,шишета от алкохол и какво ли още не!НЯМА ЛИ ВЕЧЕРЕН ЧАС ЗА УЧЕНИЦИ?

    • Какво се учудвате? През лятото мои познати подават сигнал за силен шум от спортна площадка в 2 часа през нощта и дежурният полицай е отказал да прати патрул ,защото това били деца,които си играят.Дежурният полицай смята,че е нормално през нощта след 12 да има деца по улиците и да викат!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien