Тази сутрин! Шофьор от Дупница блъсна 11-годишно дете на ул. „Венелин“

Тази сутрин на ул. „Венелин“ в Дупница е блъснато 11-годишно дете от лeк автомобил „Форд“. Детето е изскочило внезапно на пътното платно на около метър разстояние преди пешеходната пътека. С охлузни наранявания е закарано в болницата в града. След направени изследвания и обработени наранявания, детето е освободено. Водачът на лекия автомоил е 32-годишен, изпробван е за употреба на алкохол, като тестът е отрицателен. Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в 9.30 ч. Работата по случая продължава РУ Дупница.

Print Friendly

2 Коментари на Тази сутрин! Шофьор от Дупница блъсна 11-годишно дете на ул. „Венелин“

  1. А не трябва ли да се пише;дете се блъсна в кола на пеш.пътека !Често пъти пешоходците изкачат на пътеката без да се огледат .И КОГАТО КОЛАТА Е НА ПЪТЕКАТА ДА Я ИЗЧАКАТ ДА ПРЕМИНЕ!Не винаги са виновни водачите на МПС. Видял ли някой на пеш.пътека да се съберът ТРИМА пешоходци и да преминат заедно – НЕ ТЕ ЩЕ ПРЕМИНАТ ЕДИН СЛЕД ДРУГ НА РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ТЯХ!

  2. жител на дупница // 16.02.2019 в 20:24 // Отговор

    Пешеходците в Дупница вървят като овците един след един.Верно е че не се комбинират в група 2 или повече при пресичане.Излизат в изневиделица и са винаги прави !Ама маи не е така.Прави са полицаите за глоба на пешеходци в днешната публикация .Никаква предпазливост за тях от тяна страна за тяхната безопастност.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien