Подсъдим се призна за виновен в срязване на гуми, на 5 автомобила в Дупница

Подсъдим се призна за виновен пред РС – Дупница, в противозаконно унищожаване /срязване/ на гуми на 5 автомобила. Съдът, под председателството на съдия Страхил Гошев одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия и му наложи наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.
22-годишният подсъдим Р. Х. от Севлиево /неосъждан/ се призна за виновен в това, че на 30.11.2021 г., около 00:06 часа, в гр.Дупница, на ул. „Преслав“, под формата на продължавано престъпление, през непродължителен период от време, при една и съща обстановка и при еднородност на вината (пряк умисъл), противозаконно е унищожил (чрез срязване с кухненски нож) чужди движими вещи: по един брой гума, на 5 автомобила, всички движими вещи на обща стойност – 275.00 лв.
Причинените имуществени вреди от престъплението са възстановени на пострадалите.
Определението на РС – Дупница е окончателно и не подлежи на обжалване.

Print Friendly

2 Коментари на Подсъдим се призна за виновен в срязване на гуми, на 5 автомобила в Дупница

  1. Пет гуми срязани и въстановени за 275лв ? Значи една гума по 55лв.? , плюс 3месеца условна присъда!!! Не е включена „амортизацията“ на НОЖА господа съдиииииии.

  2. Страхиле , срязани гуми /с нож/ не подлежът на ремонт или са опасни ако се рециклират !А една нова гума е ?. Е бати и правосъдието.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien