ПЛАДНЕШКИ ОБИР! Дизелът в Дупница с рекордна цена от 2,50 за литър

С нова цена, рекордната 2,50 лв за литър осъмна Дупница тази сутрин. Десетки шофьори не криеха яда си, виждайки поредното поскъпване на горивата. От 2 години, Дупница е с най-високите цени специално на дизеловото гориво в България и продъл;жава да държи този рекорд. Само за последните 2 седмици, цената в Дупница бе вдигана на три пъти. По същото време, цените на горивата в близките Самоков, Благоевград, София са по-ниски на същите вериги с по 15 до 20 стотинки за литър. По-хитрите дупничани пък съчетават еднодневна разходка до Крива Паланка и Делчево в Македония, където освен, че пазаруват трайни и то качествени продукти на далеч по-ниски цени от българските, а и се възползват да пълнят резервоарите си срещу 2,08 лева за литър. "Днес зареждам за последно в Дупница, това си е пладнешки обир", категоричен бе дупничанин, който зареждаше на една от бензиностанциите на Саморановско шосе.

Дупница е на път да влезе и в списъците с друг рекорд – за най-много автомобили на глава от населението. 26 970 моторни превозна средства са регистирани в Дупница, при общ брой на населението от 50 852 жители. Не е тайна, че извън пределите на общината са повече от 10-12 хиляди, което прави реално живеещи в общината не повече от 37-38 хиляди жители.

Print Friendly

2 Коментари на ПЛАДНЕШКИ ОБИР! Дизелът в Дупница с рекордна цена от 2,50 за литър

  1. По пътищата в Дупница е кола до кола, тротоарите са задръстени от коли , на „Минчов площад“е ПАРАД от луксозни коли паркирани по тротоарите и площадките пред магазините. На кого да се сърдите, никой не ходи ПЕША , и 2,5 лв.за литър дизел ВИ Е ефтино – айде у лево през „деве баир“ та у Крива паланка .

  2. жител на дупница // 17.10.2018 в 23:18 // Отговор

    Верно е това.В София при марешки дизела е 2,22 лв ,а при другите бензиностанции малко по скъпо.Картел и политически мафия са за основата на високите цени на бензина и дизела в България.Зареждам на черно на 2,05 лв дизел.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien