Кандидат-кметът Николай Ангарев: Сигурен съм, че с подкрепата на ПП ГЕРБ мога да бъде полезен като кмет на с. Самораново

Доста неща се направиха и промениха в Дупница през последните четири години – все нови и хубави. Затова реших да приема поканата и да бъда кандидат-кмет, издигнат от ГЕРБ. Сигурен съм, че с подкрепата на партия ГЕРБ мога да бъда полезен като кмет за Самораново, както съм бил и досега. Мога и знам как да работя за селото, за доброто на децата и внуците ни.

DSC07405

Това заяви по време на предизборна среща с жители на с. Самораново кандидатът за кмет на ГЕРБ Николай Ангарев. Пред присъстващите той бе представен от инж. Методи Чимев – кандидата за кмет на община Дупница. Николай Ангарев има близо 20-годишен управленски опит зад гърба си като кмет на с. Самораново, на 60 години е, има икономическо образование.

 

 

На срещата с жителите на с. Самораново присъства и част от листата с кандидат-съветници на ГЕРБ, както и общинският лидер на партията Ивайло Константинов.

DSC07379

Кметът на селото през изминалия управленски мандат Борислав Костадинов заяви, че за тези 4 години в Самораново е направено много в положителна посока. Изградена са две нова автобусни спирки в селото; поставена е нова ограда и чешма в гробищния парк, обредният дом е изцяло саниран, след като 15 години не му е правен никакъв ремонт. Пътят до гробищният парк също е асфалтиран, изградена е подпорна стена с дължина 50-60 м. по поречието на р. Отовица, изграден е и мръсен канал в два квартала от селото. Изключително важно е и това, че на саморанци им бе осигурена общинска сграда, където да се помещава кметството и читалището им. За нейния цялостен ремонт кметският екип осигури 20 хил. лв. Всеки момент ще започне и рехабилитация на парка и изграждане на нова детска площадка. "ГЕРБ печели всички избори досега, защото умее да поема отговорност и дава изпълними обещания.

DSC07357

Няма да ви обещаваме невъзможни нища, ние не сме магьосници", каза пред присъстващите Чимев. Той поясни, че се разчита изключително много на европейското финансиране, защото без него нещата е почти невъзможно да се случат. "Хората в тази листа са цвета на Дупница. Нашата кауза е по-различна, каузата на ГЕРБ е по-различна. Ние градим и правим градовете и селата в България по-добро място за живеене", заяви Константинов. За пример той даде развитието на големите градове като София, Бургас, Варна, Пловдив сега, когато управляват кметове на ГЕРБ и при предишни управляващи от други политически сили. Гражданите коментираха, че, откакто Самораново има кмет на ГЕРБ, с водоснабдяването няма такива проблеми, както преди това. Все пак като най-неотложен проблем в селото си остава подмяната на етернитовите тръби на водопровода. "Това е едно от най-належащите неща, което трябва да променим, защото всяка седмица от ВИК идват да отстраняват аварии. Разчитам и на помощта на ПП ГЕРБ, за да изпълня това, което съм запланувал", заяви кандидат-кметът Николай Ангарев.

DSC07368

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien