ЗАПОЧВА СЕ! Обявиха процедура за избор на фирма, която да ремонтира жк.Бистрица

Ремонтните дейности в жк.Бистрица започват след броени дни.

Община Дупница обяви процедурата по избор на изпълнител, който да извърши мащабните строителни дейности в най-големия квартал на града. Предметът на поръчката е извършването на строително -монтажни работи по проект „Ж.к. "Бистрица" – реконструкция на уличната мрежа, тротоарите, междублоковите пространства, съоръжения за игра на деца, съоръжения за младежи. Финансирането е по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., като прогнозната стойност е 4 480 197.36 лв без ДДС.

Инж.Методи Чимев

Инж.Методи Чимев

Отварянето на документите на участниците ще стане в публично заседание на 10 март от 10,30 часа в сградата на администрацията.
"След реализацията на "Зелена градска среда" в няколко квартала, ето че дойде време и за жк.Бистрица. Надявам се да няма проблеми с поръчката и строителните дейности там да започнат още през това лято. Все пак не говорим за дейности, които ще отнемат месец-два а за много сериозен периметър. Крайната дата е 31 май 2018 година за реализацията. Реално парите, които успяхме да осигурим за жк.Бистрица са повече, защото стартираме и подмяната на водопреносната мрежа за 1 млн.лева. Проблем, който е много сериозен за града и селата, но според възможностите ни, ще го решаваме. Вчера сключих официално договор с фирмата изпълнител за подмяната, така че…започваме. Ж.к.Бистрица ще стане много красиво и приятно място за живеене", коментира кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

Print Friendly

1 Коментар на ЗАПОЧВА СЕ! Обявиха процедура за избор на фирма, която да ремонтира жк.Бистрица

  1. а дано

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien