Започна полагането на улична маркировка в Дупнишко от днес

Полагане на пътна маркировка започнаха служителите от Община Дупница от днес. От тази година, Общината прекрати наемането на външни фирми за тази дейност и закупи специализирана за тази дейност машина. Годишно за тази дейност припомняме, че се заделяха 30 000 лева, като сега разходът не само, че ще се намали, но и ще може да се реагира целогодишно при нужда.

От администрацията припомнят, че в момента тече срока за подаване на документи за работници на машината, като докато бъдат назначени такива, дейността ще се извършва от служители на "Строителния отдел".
"Дебютът" бе направен днес в село Крайници, след което поетапно ще бъдат маркирани другите села и Дупница, след като приключи рехабилитацията на улиците, която тече в момента.

IMG_7491 IMG_7492

Print Friendly

3 Коментари на Започна полагането на улична маркировка в Дупнишко от днес

  1. Няма такова криво полагане

  2. Анонимен // 10.07.2017 в 0:12 // Отговор

    Ей, тия селяни от общината се скъсаха да крадат, първо от асфалт, после дават по 300 лева за косачи, няма кой да окоси града, всичко е в треви по 1 метър, сега хванаха пияни хора да маркират улиците, то по-криво от на боксьор носа…

  3. Ненормална работа, днес правят маркировка утре вече я няма. Още на следващият ден маркировката ср изтри. С каква боя я правят не знам,но това не е нормално. Да не говорим колко крива я правят, мислех да я снимам и да я пратя на нова тв или на бтв но май няма смисъл. Държавата ни е мазало

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien