ВНИМАНИЕ! Грандиозна измама в Дупница

Грандиозна измама със собствениците на апартаменти, чийто блокове са одобрени за безплатно саниране върви в Дупница, сигнализират от общинска администрация. Менте-представители на "фирмата за саниране" (такива не са избрани все още) са обикаляли собственици на апартаменти в бл.3 (блока на ТЕЦ-а) на жк. "Бистрица" с обяснението, че се налагат укрепителни дейности, за които са нужни няколко хиляди лева. Парите не се поемали от Националната програма, а са за сметка на metodi-chimevсобствениците, информирали "представителите на фирмата-изпълнител". "Измамниците са обяснили, че ако парите не се съберат и не им се предоставят, банката финансираща дейността ще разтури договора и ще им бъдат взети апартаментите. Това е нов вид измама и призоваваме хората да не се поддават на подобни лъжи и манипулации. Абсолютно никакви пари под каквато и да било форма не трябва да се заплащат на никой и от никой. Обследванията също приключиха. В момента тече процедура по избор на фирми, които ще санират блоковете и последващите посещения ще бъдат задължително с представител на Община Дупница. Ако подобни измамници се появят с някаква форма на искане на средства за санирането, сигнализирайте 112. Пак повтарям, че нито една дейност не касае плащане от страна на собствениците, защото всичко е напълно безплатно", коментира кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.
От Община Дупница започнаха уведомяването на домоуправителите с предупреждение за този нов вид измама.

Print Friendly

2 Коментари на ВНИМАНИЕ! Грандиозна измама в Дупница

  1. Такива измамници трябва да лежат поне 10 години в панделата.Защото старите хора ще им се вържат и ще си дадат парите.Айде полицаите да ги хванат

  2. Г-н Чимев, моля Ви да обърнете внимание на един проблем? Живея в кв. Бишика. Цялата главна улица е осеяна с некролози. Всички сгради, стени, стълбове дори на Спортната зала. Защо общината не издаде заповед да не се лепят на обществени сгради. В София дори не се разрешава на спирките да се лепят обяви. Некролозите се слагат на входната врата и по малките улички, като своевременно се махат. Решиш да се разходиш до парка и на всяка крачка гледаш умрели близки, приятели, роднини? Не знам Вие какво мислите, но града ни е толкова хубав, но тези неща те потискат.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien