Цветанка Вуковска ще бъде предложена на ОбС-Дупница за шеф на ГУМ

Цветанка Вуковска

Цветанка Вуковска бе предпочетена от 9-членната комисия провела конкурса по избор на Управител на ГУМ в Дупница. В състава на комисията бяха 7 съветници от всички представени в Общински съвет-Дупница, а председател бе зам.кметът по икономическите дейности Олга Китанова. И двамата кандидати – досегашната шефка Миглена Вельова и Вуковска, която работи като началник отдел "Общинска собственост" в Общината бяха допуснати до втория етап – защита на стратегията за развитието на търговското дружество за 3 години и събеседване. Всеки един член на комисията попълни оценъчна карта с нанесени оценки за всеки един от кандидатите.
За защита на стратегията средно-аритметичните оценки, които получиха двамата кандидати са, както следва: Миглена Вельова – оценка 4, а Вуковска – 5,19. На събеседването пък Вельова получи 4,10, а Вуковска – 5,42. С обща оценка от 5,30 на първо място бе класирана Цветанка Вуковска, а Миглена Вельова с 4,05 по 6-балната система. На предстоящото заседание на ОбС-Дупница, комисията ще излезе с предложение да бъде утвърдена Вуковска като Управител на ГУМ. Ако тя бъде одобрена, ще замести Вельова, която в продължение на 10 години бе начело, а ако бъде отхвърлена – ще се премине към нов конкурс.

Print Friendly

2 Коментари на Цветанка Вуковска ще бъде предложена на ОбС-Дупница за шеф на ГУМ

  1. Браво ЦЕЦЕ поздравления. Чичоти ИВАН АЛЕКСИЕВ.

  2. Както се казва щом е наш човек той е най-добрия във всичко. Оценките са политически, а не професионални, както е във всички БГ конкурси.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien