Сръбската легенда Мирослав Илич открива празниците в Сапарева баня

С детски футболен турнир и концерт на популярния сръбски изпълнител Мирослав Илич ще бъдат открити Общинските празници в Сапарева баня. Откриването ще бъде този петък от 19:00 ч. при символа на Сапарева баня – 103-градусовия Гейзер.

Празничният концерт на Мирослав Илич ще започне от 20:00 ч. Преди това, в програмата ще се включи и Детският фолклорен ансамбъл "103 градуса" към НЧ "От извора – 2013" с ръководител Иван Начов.

Programa_Sapareva_banyaКонцертът ще се състои на амфитеатър "Гейзера", а при лошо време – в големия салон на НЧ "Просветен лъч – 1905". Входът за всички мероприятия ще бъде свободен.

От 15:00 ч. на стадиона в Сапарева баня ще започне детският футболен турнир "Сапарева баня 2017". Турнирът ще бъде под патронажа на кмета Калин Гелев и легендарния български треньор Димитър Пенев. Футболният турнир се организира за първа година и е по повод Международния ден на детето – 1-ви юни. Награждаването на победителите ще се състои същата вечер на амфитеатър "Гейзера", по време на официалното откриване на Общинските празници.
 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien