Представят книгата „Камино: Пътят на завръщането“ в Дупница

МКБППМП към Община Дупница организира представянето на дебютната книга на младият български писател Тихомир Иванов "Камино: Пътят на завръщането" пред ученици на ПГ "Христо Ботев"-Дупница. Срещата на автора с тийнейджърите е насрочена за 22-и март от 14 часа.
28576436_191302228134782_2544815986098881966_nАвторът е подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще разкаже за преживяването Камино, за книгата и за нещата от живота. Една книга, която провокира и вдъхновява да следвате мечтите си!
"Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на важни житейски въпроси. Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго", казва Иванов. „Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците – пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската ми история. Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за самия си", завършва авторът.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien