Събраните средства за Йордановден в Дупница, отново за добра кауза

За четвърта поредна година събраните парични средства от Йордановден ще бъдат дадени всички за благотворителност. Това е поредната инициатива на младежите от "Патриоти-Дупница". Този път, средствата ще бъдат за Йоана Ковачева от село Сапарево. Момичето учи в Гимназия "Христо Ботев" в Дупница и е бивш състезател в белите спортове. То се нуждае от средства за рехабилитация "Отново сме поставили кутии в търговски обекти. Средствата от тези кутии ще бъдат прибавени към парите от Йордановден", приканват младежите.

Само преди 2 месеца, Йоана бе качена на любимите си Седемте езера от планинските спасители от Дупница съвместно с ТД "Рилски езера".

Младежите от "Патриоти-Дупница" съдействаха и за една друга коледна инициатива наречена "Дупничани зад граница"! Жител на градът, работещ в чужбина Петър Наумов се свърза с представители на местната организация и организираха заедно закупуването на хранителни продукти и памперси за Дома за деца в Дупница. "Искрата се запалва и хората се обединяват в добрите намерения. Това целим ние от "Патриоти-Дупница", коментира председателят на организацията Кирил Кирилов

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien