Протестиращите миньори искат отстраняване на кмета на Бобов дол. Мая Манолова слезе под земята и ще остане там, като гарант

Протестиращите миньори започват подписка за свикване на референдум за сваляне на кмета на Бобов дол Елза Величкова.Мотивите им са, че тя не ги е подкрепила в протеста, и че както са я избрали, така ще я свалят от поста, съобщава Дарик радио. Стачката на миньорите в рудник "Бабино" продължава, като те не приемат отправените им от ръководството на мината предложения.. И в този час продължава протестът на миньорите от рудник "Бабино". Преди минути стана ясно, че част от протестиращите миньори са блокирали пътя за Радомир. Преди час работниците отказаха и второто предложение на ръководството на рудника за поетапно изплащане на всичките им дължими заплати. Омбудсманът Мая Манолова слезе при протестиращите миньори в мина "Бабино" в Бобов дол и ще остане там, докато не им бъдат изплатени заплатите за август. Вече трети ден миньорите в рудник "Бабино" в Бобов дол протестират заради неизплатени заплати и намерението на ръководството на предприятието да извърши съкращения. Над 100 души остават под земята. Останалите работници са пред входа на рудника и продължават да ги подкрепят.

Print Friendly

6 Коментари на Протестиращите миньори искат отстраняване на кмета на Бобов дол. Мая Манолова слезе под земята и ще остане там, като гарант

  1. Тая пача Манолова беше юрисконсулт на Ковачки,а сега да тръгне срещу него….айде де!??!

  2. Да си протестират пред имението на собственика на мината! Те са се съгласили да работят за жълти стотинки, които спират да им ги плащат преди всеки избори. Целта на „шефа“ им е да изрекитира управляващите.
    Вече стават синоним за простота!

  3. За кой ли пореден път се играе на принципа,че който ти създава проблема,след това ти дава решение на проблема.И ставаш зависим!!!Аз на мястото на протестиращите щях да им се отбия едно хубаво и на Ибришимов и на Манолова и на останалите депутати лицемери!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien