Почват проверка на градските стълби в Дупница, другата седмица и детските площадки

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев разпореди проверка на градските стълби за общо ползване в града, информират от пресцентъра. Комисия, начело с началника на отдел "Строителство" инж.Иван Бельов започва проверки, за да установи състоянието им и изготви последващи количествено-стойностни сметки за възстановяването им. Сред най-често използваните и нуждаещи се от намеса са свързващите Развесена върба с Градската градина, където потокът е най-голям особено от ученици, заради близостта до ОУ "Евлоги Георгиев". Обект на последващи ремонтни дейности ще бъдат и стълбите при църковния двор и тези над "7-а рилска дивизия". Ще бъдат проверени и другите такива подстъпи в града до края на другата седмица.
От вторник пък ще започне и проверка на всички детски площадки в града. След като бъде направен оглед ще бъдат предприети и ремонтни дейности, като с приоритет ще бъдат тези, които създават предпоставки за наранявания на децата.

Print Friendly

2 Коментари на Почват проверка на градските стълби в Дупница, другата седмица и детските площадки

  1. Да се направи проверка и на старите стълби при Младежкия дом.До тях се изградиха абсолютно ненужни стълби ,а старите са изпочупени.

  2. Отдавна трябвашве да ги погледнете че има големи дупки и някой може в тъмното да се потроши.А и хубаво ще е осветление да им сложите

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien