Официално откриват новите обекти в жк. „Дупница“

Детските площадки в жк. Дупница ще приемат официалната церемония по приключването на проекта.

Откриване на обектите, които бяха напълно ремонтирани по проект "Зелена и достъпна градска среда в Дупница" ще бъде направено утре-четвъртък. Официалната церемония е насрочена за 11 часа на детските площадки в жк. Дупница. Този район, който е вторият най-голям след жк. Бистрица претърпя пълна промяна с изграждането на паркинги, детски площадки, асфалтиране, пешеходни алеи, подмяна на канализацията, изкуствена спортна площадка, озеленяване и други. Освен там, приключиха дейностите и на другите обекти – Минчов площад, Развесена върба, жк. Велчова завера, Тригълната градинка и районът срещу Военната болница. По този проект, бяха преасфалтирани и десетки улици.

Изкуственото игрище в жк. Дупница

Изкуственото игрище в жк. Дупница

"Успяхме да спазим сроковете и най-вече да изпълним целта на проекта. Сега тези райони са с напълно нова визия и много красиви, което е констатация на самите живущи в тези райони. Това е най-важното. Използвам възможността да благодаря от името на Община Дупница за разбирането от страна на хората за дискомфорта, който се създаде през тази година от ремотните дейности, но резултатът си заслужава. Каня всички граждани да заповядат на официалното откриване утре", коментира пред zadupnitsa.com и.д. кмет на Дупница Олга Китанова.

Официалната церемония ще започне с водосвет в 11 часа.

Print Friendly

3 Коментари на Официално откриват новите обекти в жк. „Дупница“

  1. Малее, баси елемнтарните хора… с тези шарени(да бият на очи) ефтиджос площадки с по една катерушка, дето ги нацвъкаха под път и над път, и в повечето от които дете няма и да влезе, ли ще лъжете хората бе герберасти шибани! Доведете бизнеса тук, дайте сериозни заплати на родителите им.. това е добро управление, а не да вземете половин милион пари кредит, и да се ебавате с хората!

  2. Анти Мъри // 08.10.2015 в 9:59 // Отговор

    Мале…баси елементарния човек.

  3. Мъри, толкова си прост и елементарен, че ако не са те взели в листата на Коце Костадинов, това е направо неноправим пропуск. Шибаняк си ти, шибаняк си се родил и като шибаняк ще си прекараш нещастния животец. Отвякъде ти личи, че си аутсайдер, несретник, който вероятно през живота си един пирон не е забил. Слава Богу, че мрънкалата като теб са на свършване!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien