Ивайло Константинов: Възстановихме имиджа на Дупница и реализирахме множество проекти, с които променихме облика й. Инж. Методи Чимев се срещна с жителите на Бистрица и Джерман

"Показали сме, че работим еднакво за всички населени места в община Дупница. Не делим селата на наши и ваши – на такива, управлявани от кметове на ГЕРБ и обратното. Работили сме активно, а за това, което не сме успели да свършим през изминалия мандат, се извиняваме. Не е било поради липса на желание, понякога има и редица обективни причини", каза пред жителите на с. Бистрица кандидат-кметът инж. Методи Чимев.

IMG_2383

Като част от видимите резултати в Бистрица той посочи ремонта и възстановяването на оградата на детската градина, както и направата на водосъбирателна напречна шахта в селото. Решени са и редица социални и битови проблеми на местните хора. Пред препълнена зала, която не можа да събере желаещите да се срещнат с кандидатите на ГЕРБ, бяха поставени редица въпроси относно инфраструктурата и канализацията на селото. Методи Чимев представи и управленската програма на ГЕРБ за община Дупница, както и отчете постигнатото през изминалия мандат.

IMG_2388

"Днес имаме стабилна държава, стабилно управление, каквито по времето на Кабинета Орешарски нямаше. Но държавата се нуждае най-вече и от стабилна местна власт, за да засили връзката с централната. Ние показахме, че можем да стабилизираме общината, въпреки положението, в което я заварихме. Но за това ни е нужен и Общински съвет, който да работи за дупничани и благото на общината, а не за собствените си интереси. А за да постигнем това, е важно да имаме мнозинство в местния парламент, да изберем хора, които ще работят за Дупница и ще се интересуват от нейните проблеми", каза пред присъстващите Ивайло Константинов. Кандидат-съветника и лидер на ГЕРБ – Дупница призова жителите на Бистрица да бъдат активни и да гласуват по съвест, да изберат отбора на ГЕРБ, а не статуквото, което управляваше преди това Дупница и я бе изпратило в небитието.  

"Възстановихме имиджа на Дупница и реализирахме множество проекти, с които променихме облика й. Продължаваме да работим за развитието й, ако ни гласувате отново доверие на 25 октомври с номер 18 в интегралната бюлетина", призова лидерът на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов.

12112213_517784618387330_311520929232019306_n

 

На срещата с жителите на село Джерман инж. Методи Чимев и листата на ГЕРБ – Дупница бяха посрещнати с поздрав от местния самодеен състав. Дамите от фолклорния ансамбъл пожелаха убедителна победа на Чимев и екипа му в предстоящите избори. Те благодариха и за подкрепата, която са получавали винаги от кметския екип, във връзка с творческата им дейност и изяви. На срещата с джерманци Чимев бе придружен от общинския координатор на партията Ивайло Константинов, както и от голяма част от кандидат-съветници в листата на ГЕРБ. В Джерман политическата сила ще подкрепи досегашния кмет Ангел Цветков, който има два успешни мандата зад гърба си. Той отчете, че през изминалия мандат, със съдействието на кметския екип, са извършени редица дейности, благодарение на които е подобрен животът в селото. Като пример даде: основния ремонт на детската градина в Джерман и обновяването на моста на р. Лешовица, който е бил в окаяно състояние.

12140656_517784531720672_7573024785998964047_n 12066035_517784955053963_2209758198443150331_nIMG_2396

Print Friendly

1 Коментар на Ивайло Константинов: Възстановихме имиджа на Дупница и реализирахме множество проекти, с които променихме облика й. Инж. Методи Чимев се срещна с жителите на Бистрица и Джерман

  1. Предвид на факта, че се намираме официално в предизборна кампания, всички коментари под политическите материали, отразяващи дейността на всички партии, коалиции и инициативни комитети НЯМА да бъдат одобрявани!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien