Не одобриха единствения кандидат за Управител на „Дупница Транс“, обявяват нов конкурс

Комисията по избор на Управител.

Един кандидат се яви за Управител на учредената общинска фирма "Дупница Транс", но не успя да убеди Комисията по избор да й гласува доверие. В кръглата зала на Община Дупница днес се проведе конкурсът от комисия в състав Йордан Йорданов (общински съветник от ГЕРБ) – Председател, Ивайло Петров (БСП) – Секретар и

Десислава Симонова

Десислава Симонова

членове Ивайло Шаламанов (Народен съюз), Ирина Янакиева – юрист и Александър Паризов – началник отдел "Транспорт" в Община Дупница.
До крайният срок за подаване на документи – 20.10.2017 година бе входирана една кандидатура на Десислава Симонова. В открито заседание и в присъствието на кандидата, Комисията отвори документите, които отговаряха на условията и тя бе допусната до втори кръг – разглеждане на стратегия за развитието на "Дупница Транс". "Оценката на комисията за кандидата е 3,10 и тя не достигна за провеждането на третия етап – събеседване. По наредба, условието за допускане до трети кръг бе минимална оценка от 4,50", заяви Йорданов.
Комисията ще предложи на ОбС да прекрати процедурата и насрочи нова дата за повторно провеждане по избор на Управител.
"Дупница Транс" трябва да поеме изпълнението на градския транспорт по линия 5, която трябва да стартира от есента на идната година и е част от проекта "Интегриран градски транспорт".

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien