Една от главните улици в Дупница с нова пътна маркировка (СНИМКИ)

Пътна маркировка беше положена днес по една от главните улици в Дупница – „Николаевска“.  Както е известно тя беше цялостно ремонтирана през есента. Беше подменена подземната инфраструктура, след което последва асфалтиране и изграждане на тротоари. Работниците използваха хубавото време днес и направиха маркировката, също така поставиха и няколко пътни знаци, с което улицата вече има напълно завършен вид. По нея всеки ден минават огромен брой автомобили, автобусите от градския транспорт и рейсовете до селата.
С маркировка вече може да се похвали и улица „Метоха“, която е входът към Градската градина при бившия Обувен завод. След ремонтът т.нар. „върло за Градската градина“ изглежда по съвсем различен начин и шофьорите с удоволствие минават по новата улица.  Това значително облекчи движението от ж.к. „Бистрица“ до квартал „Горна махала“.


Print Friendly

2 Коментари на Една от главните улици в Дупница с нова пътна маркировка (СНИМКИ)

  1. Асфалта с мистрии ли го полагате

  2. Не знам защо…ама като видя такава новина се сещам за филма Борат. Там в химна на Казакстан се пееше за басейна в столицата, който бил цели 6 метра широк. Та и ние така – огромно постижение – нова пътна маркировка….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien