Над 20 шофьори „изгоряха“ за неправилно паркиране в жк.Бистрица и жк.Дупница за 2 дни

Някои предпочитат да паркират в зелените площи, а не на паркоместата.
17 покани за съставяне на актове за увреждане на общинско имущество са съставили за първите два дни на тази седмица "Контролното звено" към Община Дупница. Санкционираните са собственици на автомобили, паркирали в зелените площи на жк.Бистрица и жк.Дупница. В зависимост от степента на провинението, финансовите глоби ще бъдат в размер от 100 до 400 лева съгласно Наредбата за опазване на общинските имоти и екосистема. Санкционирани са и собствениците на два автобуса отново за неправомерно паркиране в района на най-големия жилищен квартал на Дупница. 4 фиша на стойност от по 30 лева са глобени собственици на автомобили в жк.Бистрица. 3 са пък финансовите санкции за разлепване на рекламни материали на фирми за бързи кредити и за ремонт на покриви.
В петък, както и вчера са съставени актове на двама собственици на коне. Животните са заловени и прибрани в общинския обект в "Таушаница" и над парк "Рила". Собствениците им са заплатили глобите за залавяне и престой, които са съответно 20 и 25 лева на ден, отделно са им съставени и актове, които ще бъдат в размер до 400 лева, ако е първо провинение.
Проверките на "Контролното звено" продължават всеки ден, като дежурни има до полунощ. Сигнали се приемат на дежурния телефон на Община Дупница 0879 523 474 (денонощно).
Print Friendly

3 Коментари на Над 20 шофьори „изгоряха“ за неправилно паркиране в жк.Бистрица и жк.Дупница за 2 дни

  1. Няма ли глоби няма да има ефект А сега и полицаите да се размърдат малко.Че жекато ще заприлича както си беше само след 2 години както си паркира който както иска.А онзи с джипа при Емили такъв скандал вдигна че не било проблем да паркира на тротоара и чак заплаши че ще ги уволни.

  2. Има и перпендикулярно паркиране на улицата под втори блок, срещу училището.

  3. Онзи с джипа може само да го духаааа….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien