Кога и в колко часа Дупница изпраща абитуриентите от випуск 2016. Институциите обсъдиха действия за безопасността им

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Представители на КАТ, Полицията, Пожарна безопасност и служители от Община Дупница направиха днес съвместна среща с директорите на училищата, които тази година ще имат абитуриенти. На нея бяха обсъдени всички въпроси около събирането и изпращането на завършващите, маршрутите, уточнени датите и часовете за провеждането. Всички мероприятия ще бъдат охранявани от полиция, а патрули ще ескортират и автомобилните колони. Тази практика бе въведена преди няколко години и доведе до намаляване на напрежението и инцидентите по време на баловете.

Баловете започват на 21- ви май, като първото училище, което ще изпрати абитуриентите си на площад „Свобода“ е ПГ Автотранспорт. Възпитаниците на училището се събират в 18:30 часа. На същият ден празнуват и завършващите ПГ „Акад. С.П Корольов“, като те се събират на площада в 19:30 часа. И двете училища са решили баловете им да са в Дупница.

На 23-ти май в 16:30 часа на площад „Свобода“ ще дефилират и абитуриентите от СОУ“Св.Паисий Хилендарски“, като техният бал е в Сандански.

На 24-ти май в 16:15 часа гостите и жителите на Дупница ще посрещнат на площада и абитуриентите от Гимназия „Христо Ботев“, които по-късно ще празнуват в Банско . В същия ден, но от 16:40 часа е и изпращането на възпитаниците на ПГ по облекло и стопанско управление.

Баловете ще бъдат закрити на 25-ти май от представителите на ПГ по хранително вкусова и химическа промишленост, като там само десет младежи са абитуриенти.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien