Кандидатът за президент ген. Румен Радев се среща с гражданите на Дупница

Кандидатът за президент ген. Румен Радев, подкрепен от ПП БСП, ще се срещне с гражданите на Дупница във вторник /18 октомври/ от 17.00 ч. в конферентната зала на Дома на техниката. Поканата към ген. Радев е отправна от ген. Иван Цеков-председател на дупнишкия Инициативен комитет за издигане на кандидатурата му.

След срещата в Дупница, кандидидат-президентът ще отпътува за областния град за среща – разовор с кюстендилската общественост. Тя ще се проведе на пл.”Велбъжд” от 18.30 ч.

Генерал Румен Радев е роден 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва, отново, като първенец на випуска. Доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж „Максуел“, САЩ – магистър „Стратегически проучвания“.

Print Friendly

2 Коментари на Кандидатът за президент ген. Румен Радев се среща с гражданите на Дупница

  1. ЛЕ гранде ИНАД // 16.10.2016 в 21:14 // Отговор

    Второ място!!!!

  2. първо място

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien