Камион на фирмата по сметосъбиране пропадал в яма на ул. „Велико Търново“ в Дупница

Камион на фирмата по сметосъбиране "Дупница Клинър" пропаднал преди известно време в почти 50-сантиметрова яма на ул. "Велико Търново". Тежкият автомобил, който извършвал поредния курс по извозване на отпадъците, хлътнал в дупката, а случайни свидетели на инцидента разказаха, че трясъкът бил много силен. Наш читател изпрати и снимка от инцидента преди време. Тежкотоварна техника впоследствие е изтеглила камиона.

Улицата е павирана, но очевидно е пропаднал този участък, а по стечение на обстоятелствата тежкия камион го е улучил с дясната си гума. Под улицата има няколко подобни дупки, които са се образували от подпочвени води. Рехабилитацията само на на тази улица обаче ще струва обаче над 1 млн. лева, изчисляват експерти, които обаче засега няма как да се осигурят нито по програма, нито от държавния бюджет. Радостното е, че тази година от общинския бюджет бяха заделени над 500 000 лева за ремонти по улиците само на града, което е рекордна сума за Дупница. Отделно са заделени средства за асфалтиране на улици по селата и междуселската пътна мрежа.

dupkata propadnal2

Print Friendly

3 Коментари на Камион на фирмата по сметосъбиране пропадал в яма на ул. „Велико Търново“ в Дупница

  1. Еми ще пропадне тротоара пропадна преди повече от година и половина сигурно но, никой не го взе в предвид, даже се чудех как още не се е свлякло още, крайно времее е това върло да се оправи постоянно се вадят павета направо е кошмар минавам от там всеки ден направо е отвратително.

    • Улицата е натоварена! Какви глупости пишете! Зимата дори не я почиствахте от снега, едвам се ходеше ………..Дано повече коли на общината пропаднат, за да видите какви сте ги свършили. Не само данъци да събирате

  2. Абе, незнам ама снимките са ви от миналата година. Дръвчетата още не са се раззеленили напълно. А дупката до шахтата е запълнена. Опреснете си информацията или си сменете източниците

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien