Слагат улично осветление в Дупница на изхода за София и на Аракчийски мост

Улично осветление ще бъде изградено от Горна махала до изхода за София, информират от пресцентъра на Общината. Монтирането на 22 стълба ще започне в следващите седмици, като част от проекта за цялостната подмяна на уличното осветление в Дупница, което се извършва в момента на обща стойност 1,1 млн. лева с финансиране по фонд “Козлодуй”. Основната артерия за вход и изход към Е-79 никога досега не е имала осветление и ще бъде изградено за сефте.

Резултат вече има и след множество сигнали до кмета на града инж. Методи Чимев за липса на осветление при Аракчийски мост. Допълнителна осветителна верига ще бъде изградена и на ул "Цар Освободител" в района срещу бившето студентско общежитие. От години живеещи в тези регион са подавали сигнали до Общината, но резултат досега не е имало.

zadupnitsa.com

Print Friendly

2 Коментари на Слагат улично осветление в Дупница на изхода за София и на Аракчийски мост

  1. Това нема да стане сигура Некой е подшушнал да се направи като реклама на кмета ама нема да се напраи. Там осветление не е имало никога и до са никой не го направи та сега ли да вервам че ще се направи. Хубаво за да го повярвам

  2. ne malka chast ot podmenenite lampi ne svetqt. mislq, che firmite trqba da minavat i da proverqvat za tezi neshta

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien